Ваш браузер застарів

Оновіть браузер, щоб безпечніше, швидше та зручніше користуватися сайтом

Оновити браузер

Оператори ГРМ під брендом РГК запровадили тимчасовий мораторій на відключення газу

16 березня 2020

Оператори ГРМ розуміють, що всі клієнти зіштовхнулися з певними обмеженнями. Як соціально відповідальний бізнес, компанії ввели мораторій на відключення споживачів від газопостачання, окрім випадків несанкціонованого втручання в газорозподільні мережі.

Оператори ГРМ під брендом РГК запровадили тимчасовий мораторій на відключення газу

В нинішній ситуації Оператори ГРМ відчувають відповідальність своєї справи – доставки газу клієнтам. Адже це життєво необхідний ресурс, який постачається постійно всім споживачам.
 
Компанії нагадують споживачам, що всі операції пов’язані з передачею показань лічильників та сплатою рахунків можна здійснювати віддалено онлайн або з мобільних пристроїв
 
Всі екіпажі аварійно-диспетчерської служби працюють в надзвичайному режимі. Так само як медична служба та служба порятунку. Бригади чергують цілодобово та оперативно виїздять на виклики, ліквідовують аварійні ситуації, здійснюють оперативні ремонти! А телефон 104 приймає дзвінки цілодобово
 
Всі інформаційні системи працюють в штатному режимі, щоб забезпечити повноцінну взаємодію з клієнтами у віддаленому режимі.
 
Здійснюється цілодобовий моніторинг тиску газу в газорозподільних мережах
 
Турбуючись про ваше здоров’я та безпеку працівників Операторам ГРМ довелося тимчасово обмежити роботу понад 100 центрів обслуговування клієнтів по всій Україні.
 
Співробітники Операторів ГРМ розуміють важливість надійності і безперервності доставки газу всім споживачам. І вони зроблять усе можливе, щоб газопостачання залишалось острівцем стабільності в цей буремний час.