Ваш браузер застарів

Оновіть браузер, щоб безпечніше, швидше та зручніше користуватися сайтом

Оновити браузер

RGC PRODUCTION відкрив виробництво захисних масок у Сумській області

19 березня 2020

Швейне виробництво RGC PRODUCTION екстрено перейшло на випуск засобів захисту органів дихання. Завдяки цьому до 40 тисяч співробітників лінійних і аварійних служб газорозподільних компаній, які продовжують щоденну роботу з газопостачання, забезпечені медичними масками.

Виробничі потужності RGC PRODUCTION дозволяють випускати 7 000 масок в день

Виробничі потужності RGC PRODUCTION дозволяють випускати 7 000 масок в день

Швейне виробництво RGC PRODUCTION, яке працює в Сумах, вже завершило перехід на пошиття медичних масок. Спеціалізація підприємства - виробництво спецодягу для працівників газових компаній.

Виробничі потужності дозволяють випускати 7 000 масок в день. У виробничому процесі задіяний весь персонал. В наявності тижневий запас сертифікованого матеріалу для медичних масок.

У газорозподільних компаніях, які працюють під брендом РГК, з початком карантину весь можливий персонал переведений на віддалений режим роботи. Разом з тим, тисячі співробітників лінійних і аварійних служб в цілодобовому режимі виконують роботу, пов'язану з виїздом на місця регламентних робіт, ремонтами і усунення неполадок. Вони проходять медичний огляд, і завжди забезпечені засобами індивідуального захисту. Випуск засобів захисту на потужностях RGC PRODUCTION гарантує наявність захисних масок і усуває залежність від їх дефіциту в торгових мережах. Оператори ГРМ несуть соціальну відповідальність за здоров'я і безпеку фахівців газорозподільних компаній і їх сімей.

Швейне підрозділ RGC PRODUCTION розпочало роботу в грудні 2019 року. Підприємство випускає спецодяг і засоби захисту для фахівців газорозподільних компаній України. Продукція адаптована під конкретні служби в залежності від особливостей їх діяльності. Потужність - понад 30 тисяч одиниць спецодягу або майже 2 млн медичних масок на рік.