Ваш браузер застарів

Оновіть браузер, щоб безпечніше, швидше та зручніше користуватися сайтом

Оновити браузер

РГК запровадила автоматичну реєстрацію у сервісі 104.ua

23 березня 2020

Регіональна газова компанія запровадила автоматичну експрес-реєстрацію у єдиному онлайн сервісі 104.ua для споживачів газу, які користуються смартфонами. Це дає можливість мільйонам українців, які щомісячно телефонують до Контакт центру, автоматично отримати доступ до онлайн сервісу 104.ua

РГК запровадила автоматичну реєстрацію у сервісі 104.ua

Розуміючи обмеження, з якими зіштовхнулися споживачі природного газу по всій Україні, Регіональна газова компанія запровадила ідентифікацію клієнтів за номером мобільного телефону. Це спростило процес реєстрації на сайті 104.ua для клієнтів Контакт центру.

Тепер усі охочі споживачі, які зателефонують зі смартфону до РГК Контакт центр, матимуть можливість автоматично створити Особистий кабінет на сайті 104.ua, про що споживач отримає відповідне СМС-повідомлення. Щоб скористатися кабінетом, йому достатньо буде перейти за посиланням та ввести логін і пароль, які надійдуть разом з смс-повідомленням.

«Карантин обмежує пересування наших співгромадян, що збільшує потребу в безконтактних сервісах. Тому ми екстрено, всього за кілька днів розробили експрес-реєстрацію максимально спростивши доступ споживачів газу до онлайн сервісів газових компаній в цей непростий час», - говорить директор РГК Контакт-центр Андрій Коноз.

Спрощена процедура реєстрації дозволить розвантажити Контакт центр в пікові періоди. Адже доступ до сервісів 104.ua допоможе клієнтам здійснювати всі необхідні операції онлайн. Наприклад, гарантовано передавати показання лічильників, безпечно сплачувати за газ та його доставку, першими завантажувати квитанції на оплату послуг, отримувати дані про споживання газу в енергетичних одиницях і багато іншого. Зараз єдиним сервісом для споживачів природного газу 104.ua по всій Україні користується близько 2,7 млн домогосподарств.