Ваш браузер застарів

Оновіть браузер, щоб безпечніше, швидше та зручніше користуватися сайтом

Оновити браузер

Протягом останніх п'яти днів - газ на зиму по 4,49 грн і через онлайн

27 серпня 2020

Купити газ по акції «ТВОЯ енергонезалежності» тепер можна онлайн - через Особистий кабінет на 104.ua. Це зроблено для того, щоб встигнути купити газ на зиму за мінімальною ціною, яка діє тільки в серпні. Вже на початку вересні ціна газу по акції буде на 11% вище. Проте це також річна ціна, яка очікувано буде нижче вартості газу в опалювальний період.

Акція 2020 онлайн

Акція 2020 онлайн

Тепер можно самостійно обрати необхідний обсяг газу на зиму та сплатити за нього за акційною літньою ціною. Зробити це можно в онлайні, через Особистий кабінет на 104.ua, або через контакт-центр чи беспосередньо у ЦОК, або у віділенні вашої компанії-постачльника. Ваш регіональний постачальник зафіксує та збереже придбаний запас газу, використати який можна з початку опалювального сезону.Ця функція вже доступна в особистому кабінеті на сайті 104.ua!

Період дії пропозиції: з 15 серпня до 30 вересня 2020 року.

Вартість газу для учасників акції:

  • 4,49 грн за м3 – у період з 15 по 31 серпня
  • 4,99 грн за м3 – у період з 1 по 15 вересня
  • 5,49 грн за м3 – у період з 16 вересня до 30 вересня

У ціні лише не враховані послуги за доставку газу, яка сплачується окремо.

Скористатись акційною пропозицією та поповнювати зимовий запас газу ви можете необмежену кількість раз протягом всього періоду дії акції.

Термін використання передплаченого газу: з 1 жовтня 2020 року по 31 березня 2021 року.

Для того, щоб взяти участь у акції потрібно:

  1. Купити акційний газ в Особистому кабінеті на 104.ua, або звернутися до Центру обслуговування клієнтів, у контакт центр (див. додаток), або у відділення вашої регіональної газопостачальної компанії.

    Щоб клієнтам було легше визначитись з необхідним резервом газу, наші фахівці нададуть споживачам інформацію про їх обсяги споживання газу в минулі зимові періоди

  2. Отримати квитанцію на оплату та внести 100% оплату за запас газу будь-яким зручним способом.

Залишок передплаченого газу буде зазначено у щомісячному рахунку за використаний ресурс.

Якщо куплений резерв газу буде витрачено до 31 березня 2021 року, учасники акції зможуть отримати газ на загальних умовах – за поточною ціною у період споживання. Якщо станом на 1 квітня 2021 р. об’єм використаного газу буде менше передплаченого, ми повернемо залишок коштів або зарахуємо їх на рахунок майбутніх платежів.

Взяти участь в акції може будь-який споживач газу, у якого немає заборгованості за газ перед постачальником.